Velkommen til Maria Magdalenes Hule

 Her finder du information om indholdet på skolen med smagsprøver.

Din Hellige Seksualitet & Din Indre Skønhed

Din Lysende Bevidsthed & Din Legende Lethed

Twinflames, Soulgates & Starmates

Bliv Lysleder & Flyvefærdig

Stressforløsning

Du får i Maria Magdalenes Hule adgang til:

Din Hellige Seksualitet & Din Indre Skønhed 

Fem undervisningsdage på 2-3 timer med overskrifterne: Din indre skønhed. Glow & flow. Broen. Porten. Indtræden.

Din Lysende Bevidsthed & Din Legende Lethed

Fem undervisningsdage på 2-3 timer med overskrifterne: Indgangen til Grotten-forløsningen af din selvundertrykkelse. Grotten gennemgang-forløsning af dine hæmninger. Grotten indtages. Hjertets Visdom åbner sig gennem tiderne-åbning til dit nærhedslys. Grotten åbner sig. Indtræden og opgradering til din lysende intelligens. Åbning til din opkobling. Du er grotten. Åbning til Din legende lethed-Aktivering af dit potentiale.

Twinflames, Soulgates & Starmates 

Fem undervisningsdage på 2-3 timer med overskrifterne:  Din Sjælsflammes næring. Din sjælsadgang i alle dimensioner. Din sjælsstyrke og klarhed. Din Stjernesjæl og din Sjælegruppe. Din Sjælsindvielse til dit jordiske liv.

Bliv Lysleder & Flyvefærdig 

Fem undervisningsdage på 2-3 timer med overskrifterne: Adgang til at Lede gennem det sted, hvor du aldrig har ledt. Din sandheds fundament. Træd ind som Lysleder. Aktivering af din Lyslederfunktion. Indtræden som Flyvefærdig.

Stressforløsning

Seks måneder med tre gange tyve minutters healing og undervisning med følgende temaer: Afladning af det aktiverede udgangspunkt -Akut afspænding og forløsning. Oprydningen – Slip lagringen af stress. Opbygningen – Forløsningen af sorgen. Den nye udsigt til livet – Aflusning af dårlige vaner. Stamina og viljestyrke med lethed – Dit møde med hele dig. De gamle signaler som kompas – Bliv ikke bange mere

Videooptagelser af undervisningsdage på Maria Magdalene Skolen