Kort om hvad skolen er:


Maria Magdalene Skolen er baseret på kanaliseret undervisning, som består af energioverførsler og kanaliserede budskaber og svar. Marianne Lane er kanal for skolen og har arbejdet med kanalisering af Maria Magdalene ånden/bevidstheden siden 2014.

Jeg hedder Marianne Lane og har kanaliseret Maria Magdalene siden 2014.

Jeg har haft oplevelsen af at have haft Maria Magdalene som en af de primære guider i min indre uddannelse. Jeg har derfor et tæt men meget respektfuldt udgangspunkt for arbejdet.

Maria Magdalene har bedt mig om at starte skolen op med et tilbud om at modtage hendes visdom og undervisning igennem kanaliserede energioverførsler og kanaliserede budskaber og svar. Det hele foregår i den nye tids energivibration.

Pris og praktisk

Der mulighed for løbende at tilmelde sig skolen indtil 1.1.2022.

Pris:
Opstart 1.950 kr –Introduktionspris resten af 2021
Mdl betaling 500 kr

Opstart 4.375 kr -Fra 1. Januar 2022

Opstartsprisen er incl. den første mdl betaling på 500.

Tilmeld dig her

Den månedlige betaling vil blive trukket automatisk i 11 måneder frem, med start en måned efter du har betalt opstartsgebyret. Du kan til enhver tid framelde dig.

 

På skolen får du:
Ved opstart får du adgang til fire IKKE LIVE videoforløb* som er optaget i forbindelse med tre forløb som har været rene kanaliseringer af Maria Magdalene ånden/bevidstheden og et hvor Maria Magdalene ånden/bevidstheden har været med i energien. Desuden får du et videoforløb, som hjælper dig med et ekstra følsomt og belastet nervesystem.

  • Din Hellige Seksualitet & Din Indre Skønhed
  • Din Lysende Bevidsthed & Din Legende Lethed
  • Twinflames, Soulgates & Starmates
  • Bliv Lysleder & Flyvefærdig
  • Stressforløsning
 

Læs mere om indholdet HER

Du modtager de første links til videoer , så snart du har tilmeldt dig. De vil blive tilsendt dig løbende som et forløb. Husk at kigge i din spammappe.

Der vil være online LIVE undervisning på skolen en dag om måneden fra kl 9-16 med en times frokostpause fra kl 12-13 – der vil også være små pauser i løbet af undervisningen. Hver undervisningsdag indeholder fem emner. Det er muligt at deltage på replay via videoer og lydfiler.

Datoer

Datoer for undervisning ses i kalenderen. Undervisningsdage kl 9-16.

 

To til tre gange om året vil der blive udbudt liveforløb som dem, du får i videoforløbene – de er åben for alle og koster 1000 kr for fem dages undervisning – du vil som elev på skolen blive tilbudt dem som videoforløb til 500 kr efterfølgende.

Kalender